За продажба Къща, Backa Topola, Vojvodina, Сърбия, 24330 Panonnija

За продажба - Cod. 40149

  • Типология: Къща
  • Област: 130 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Самостоятелна къща с голям парцел за продажба. Къщата е в Панония. Панония е село в община Бачка Топола в сръбския квартал Северна Бачка. Намира се в автономната провинция Войводина. На място има супермаркет, в който можете да получите всички хранителни стоки, хотел Бисер с ресторант, футболно игрище и красиво естествено езеро за плуване и риболов.
http://ptkpanonija.rs/en/about-us

Къщата е построена около 1980 г. по немски стандарти и редовно е ремонтирана, модернизирана и поддържана. Къщата разполага с маслено централно отопление във всички дневни и допълнителна връзка с печка на дърва в кухнята.
Разработено таванско помещение с електрическа дървена таванска стълба, гараж с ремонтна шахта, напълно разширено мазе с голяма работилница и допълнителен навес с гаражна врата. През лятото горещата вода може да се нагрява от слънчевата топлина, в противен случай чрез Къщата е оборудвана с дървени прозорци и щори, покрити, облицовани с плочки балкони.
Къщата разполага с 3 стаи на 1 етаж, баня с вана и допълнителна тоалетна с връзка към пералня. Баните са изцяло облицовани с плочки.
На приземния етаж 1-ва стая, 1 голяма кухня с вградена подземна кухня, баня с душ.
Къщата може да бъде закупена напълно обзаведена или дори частично обзаведена.
В градината има ябълкови, крушови и прасковени дървета и е заобиколен от голям жив плет. Около къщата има грозде, което през лятото осигурява приятна сянка.

Допълнителна информация е достъпна при поискване.
(Английски, унгарски, сръбски)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB