За продажба Двустаен, Backa Topola, Vojvodina, Сърбия, Nikole Tesle 4/3, Krivaja, Backa Topola, Vojvodina, Serbia

За продажба - Cod. 42538

  • Типология: Двустаен
  • Област: 59 m²
  • Номер на стая: 2.5
  • Етаж: 3

Просторен апартамент в живописна среда, който идва със сръбско пребиваване

Ако сте любители на природата и се наслаждавате на спокойния живот на живописно село, то това определено е за вас. Тук можете да се насладите на лукса на живот сред природата и удобството на съвременния живот. Езерото, гората, магазинът, пощата, училището и автогарата са на няколко минути пеша. А най-близкият град е само на 10 км, който има по-голямо езеро. Известният туристически град Суботица е на 30 минути с кола. Вторият по големина град Нови Сад е само на 60 км.

Имотът е със собствена собственост. Можете лесно да получите разрешение за пребиваване в Сърбия за притежаване на имот и можете да доведете семейството си със себе си. Сърбия е страна кандидатка за членство в ЕС и се очаква да се присъедини към Съюза до 2025 г., така че можете да станете жител на ЕС с този ход. Може да се организира съдействие при кандидатстване за пребиваване.

Апартаментът се състои от две спални, антре, кухня и баня. Има достатъчно осветление за всяко пространство в апартамента. Площта на килима е 59 м². Двете спални, кухнята и банята са просторни. А на входа има гардеробна. Кухнята е оборудвана с вградени шкафове, печка, фурна и др. Има килер и тераса. Интериорът е наскоро боядисан. Има и мазе. Цената е 28 000 евро с включени мебели и уреди и е готов за нанасяне.

Сърбия е безопасна страна, която цени личната и финансова свобода. Освен това сърбите са доста мили и приятелски настроени.

Сърбия е истинска гранична инвестиционна дестинация и има голям инвестиционен потенциал. Има много евтина англоговоряща работна ръка. Освен това правителството предоставя различни субсидии на чуждестранни инвеститори.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB