За продажба Къща с градина, Bukovac, Novi Sad, Сърбия, 22 Augusta

За продажба - Cod. 31278

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 220 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 3

Ние продаваме нашия красив и просторен семеен дом в Буковац, на около 15 минути път с кола от Нови Сад, Сърбия. триетажна къща предлага директен изглед към покривите и полетата на Национален парк Фрушка гора. Буковац е почти естествен предградие на Нови Сад с възможности за пазаруване, основно училище, детска градина и медицински център. Общественият Автобусът спира само на 5 минути с кола.
Стълбището, на входа и на първия етаж са обновени в дърво поглед наскоро с красиви плочки. Стая на приземния етаж се използва като мазе и мокро помещение. На дневна / кухня, баня с вана и спалня и панорамна тераса и достъп до терасата, разположен на първия етаж. От терасата или в хола на първия етаж можете да се насладите на великолепния залез на слънцето над Войводина. На горния етаж ламината е поставен и има 3,5 стаи и малка тераса. В подпокривното пространство е открита и с модерна галерия и оборудвана с качествени покривни прозорци Велукс.
се отоплява през зимата с парно отопление на газ, вторият слой също има зидана камина, която лесно се отоплява целия етаж.
От покритата тераса с изглед към хотела собствени органични градина и овощни дървета през деня със семейството и приятелите могат да се насладят. А камък барбекю (ние също го използват за пушене) също е на разположение.
Има частен паркинг за две коли извън имота.
Кухнята на първия етаж е напълно оборудвана с хладилник, газов котлон и печка, и нова миялна машина и в цената на къщата са включени. Кабелна телевизия и H-DSL / телефон са на разположение.
Тъй като достъпността по професионални причини е ограничен, моля, свържете се с нас, ако се интересувате и / или въпроси по електронна поща с телефонния си номер. Ние ви се обадя възможно най-бързо. ход в дата е по договаряне, но не и преди месец октомври.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB