За продажба Къща, Bukovac, Novi Sad, Сърбия, 22. Avgusta 92

За продажба - Cod. 42786

  • Типология: Къща
  • Област: 230 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 3

Просторна семейна къща в Буковац, на около 15 минути с кола от Нови Сад, в Сърбия. Триетажната къща близнак, построена около 2001 г., предлага безпрепятствена гледка към покривите и полетата към националния парк Фрушка гора. Буковац е естествено предградие на Нови Сад с магазини, основно училище, детска градина и медицински център. Градският автобус спира само на 5 минути.

Къщата е с РЗП около 230 кв.м., а имота около 350 кв.м.

Стълбището, антрето и първият етаж са ремонтирани с красиви плочки с визия на дърво. Помещение на приземния етаж се използва като мазе и мокро помещение. На първия етаж се намират хол с кухня, баня с вана и спалня, както и панорамна тераса и излаз на тераса. От балкона или всекидневната на първия етаж можете да се насладите на прекрасния залез над Войводина. Кухнята на първия етаж е напълно оборудвана с хладилник, газова фурна и котлони и нова съдомиялна и е включена в цената на къщата. Налични са кабелна телевизия и H-DSL/телефон.

На горния етаж е положен ламинат и има 3,5 стаи и малък балкон. Подпокривното пространство е разкрито с модерна галерия и оборудвано с висококачествени покривни прозорци Velux.

През зимата се отоплява на ТЕЦ на газ, на второ ниво има и кахлена печка, която отоплява целия етаж.

От покритата тераса с изглед към частната градина с овощни дървета и малка зеленчукова градина можете да се насладите на дните със семейството и приятелите. Предлага се и каменна скара.

Пред имота има собствен паркинг за две коли. Датата на нанасяне е по договаряне.

Къщата и земята са узаконени и всички документи са при наш адвокат в Сърбия. Къщата може да бъде посетена по всяко време.

https://belgrad.diplo.de/rs-de/service/

Чуждестранно лице, което е (не)платено наето в Република Сърбия, може (...) да придобие права на собственост върху етажна собственост и жилищни сгради като гражданин на Република Сърбия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB