За продажба Къща в стопанство, Novi Sad, Vojvodina, Сърбия, S. Dimitrijevica

За продажба - Cod. 31743

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 130 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 0

Къща в Sajkas, на 20 минути от Нови Сад. Размер на парцела е 15 акра и 112 m2 (малко над 1600 м2). В предната част на къщата от 130 m2, голяма чешма с моста и острова, който е засадена череша, Saleta с Izidane барбекю, който е с размерите на 140x70 см, място за басейн, фонтан и да започне основите и стените на друга къща с размерите на 12x7 м ( направено от първия панел, така че може да се използва за други цели, нови основи и стени са изградени на мястото, където те са били вече обекти, така че проектът на имота не се променя и не изисква промяна на обекта план). Във втората част на парцела е голяма овощна градина и градина. Ширината на земя се намира на 17 м и има отделен вход за колата. В предната част на къщата, засадени липи, които правят хубава сянка. Стените са много дебели, така че няма нужда от климатик. Дворът е пълен с зеленина, тишина и спокойствие. Много цветя, плодове (лешник, кайсия, малина, къпина, череша, черен бъз, грозде), миризмата на плодове и ромона на водата ...
Къщата се състои от 3 големи спални, 1 малка стая, кухня е отделна и нови, съобразени с конкретните, банята е голяма и бойлерът се намира в килера, така че естетически не е от значение в банята. Има два входа, предна и задна, през кухнята. Половината от къщата е по-стара сграда, част, където има една стая, трапезария, кухня, баня, коридор и килер е построена нова и всичко е под един покрив. Кухнята е изцяло нова.
Имотът е регистриран, собственост 1/1, вода, телефон, интернет, IPTV. Разходите са много ниски, защото има разходи за него като в апартамента и добра топлоизолация, заради дебелите стени. На 3, 4 минути пеша от главната улица и автобусите. 6 минути пеша до детска градина, училище, поща, 3, 4 аптеки супермаркети (Idea, Пърси x3, TSV, коктейл x2), няколко по-малки магазини, бутици, 2 месари, хлебари, 4 четири фризьорски салони, ресторанти, барове. , , всичко е много близо. Улиците са почистени, с красива улично осветление, тротоари и нови пейки и две нови детски площадки. Изграждане на търговски център, план и аквапарк.
Цена може да варира в зависимост от това дали къщата се продава заедно с всички неща, или не. Повечето от нещата, на възраст не повече от три години.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB