Под наем Тристаен, Karaburma, Belgrade, Сърбия, Juhorska

Под наем - Cod. 43327

  • Типология: Тристаен
  • Област: 52 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 7

Апартамент под наем, 3.0 Карабурма, Белград, след ремонт, нова сграда, модерен дизайн, обзаведен, оборудван, регистриран.
3.0, 52м2, 7/7, асансьор, EG, климатик, паркинг, домофон, видеонаблюдение, склад.
Имаме възможност да Ви предложим полуобзаведен тристаен апартамент, в красива нова сграда с асансьор, на седми - последен етаж. Най-ниската точка на тавана е 1.90 см, така че не е класическа мансарда и усвояването на апартамента е максимално. Апартаментът е светъл и безшумен, с функционално разпределение на стаите. В съответствие с добро архитектурно решение дневната е обединена с кухня и трапезария. Апартаментът се състои от коридор, малко складово помещение с достъп от кухненската част, 2 спални, баня.

Осигурено е паркомясто с рампа само за наемателите на сградата.

От помещенията: входно антре, хол с трапезария и кухня, 2 спални, санитарен възел, складово помещение.

Жилището е регистрирано на 52м2. Бързо нанасяне.

За контакт: Гоша 00381654635963, Милано 0038163657994
[flat.karaburma@gmai.com]

Населено място Карабурма е известно с красивите си зелени паркове, недалеч от крайбрежната алея Ада Хуя с прекрасни ресторанти и гледка към река Дунав. Той е добре свързан с всички точки на града, а близостта му до центъра на града го прави желано място за живеене. Улица Juhorska е много тиха и добре разположена. Намира се в централната част на населеното място, недалеч от здравен център, детска градина, поща, банки, търговски център, три основни училища и автобусни спирки 16, 23, 25, N32, 27, 27E.

Апартамент под наем, 3.0, Карабурма, Белград, след ремонт, нова сграда, модерен дизайн, обзаведен, оборудван, регистриран.

3.0, 52м2, 7/7, асансьор, EG, климатик, паркинг, домофон, видеонаблюдение, склад.
Имаме възможност да Ви предложим полуобзаведен тристаен апартамент, в красива нова сграда с асансьор, на седми - последен етаж. Най-ниската точка на тавана е 1.90 см, така че не е класическа мансарда и усвояването на апартамента е максимално. Апартаментът е светъл и безшумен, с функционално разпределение на стаите. В съответствие с добро архитектурно решение дневната е обединена с кухня и трапезария. Апартаментът се състои от коридор, малко складово помещение с достъп от кухнята, 2 спални, баня.

Осигурено е паркомясто с рампа само за наемателите на сградата.

От помещенията: входно антре, хол с трапезария и кухня, 2 спални, санитарен възел, складово помещение.

Жилището е регистрирано на 52м2. Бързо нанасяне.


Село Карабурма е известно с красивите си зелени паркове по хълмовете, недалеч от крайбрежната алея на река Ада Худжа с площадки за отдих и спорт, яхтени пристанища, тенис кортове, речен плаж, алеи за разходка, както и прекрасни кафенета, бирарии, ресторанти на брега на река Дунав. Той е добре свързан с всички части на града, а близостта му до центъра на града го прави желано място за живеене. Улица Юхорска е жилищна улица с много вили върху обширни градини, много тиха и на склона на хълма Звездара, с безпрепятствена гледка към гората и река Дунав. Намира се в страничната част на селото, само на стотина метра от здравен център, 5 детски градини, поща, 4 банки, търговски център, три основни училища и автобусни спирки 16, 23, 25, N32, 27, 27E.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB