За продажба Търговско предприятие, Šabac, Šabac, Сърбия, Svileuva

За продажба - Cod. 43321

  • Типология: Търговско предприятие
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: Prizemlje

Изключително предложение! Продавам комплекс от сгради в град Свилеува, построен в основната функция на етно-село, с площ от 3 хектара, само на 3 км от Коцелева и главния път Валево-Шабац. До комплекса, на разстояние от 200 метра, минава асфалтов път L-1, който представлява напречна връзка между магистралата Валево-Шабац и магистралата Уб-Шабац, към която е пряко свързан чрез достъпен път собственост на обществено осветление, с декоративен ред от вечнозелени дървета от двете страни. Разстоянието на комплекса от Белград е приблизително 70 км, от Нови Сад 100 км и от Валево и Шабац по 30 км. Географското местоположение на комплекса е на място, което се счита за климатичен курорт поради големия годишен брой слънчеви часове, срещата на различни климатични течения, мекия и приятен климат и високото съдържание на озон във въздуха. Близостта на река Тъмнава допълнително допринася за привлекателността на самото място.

Комплексът представлява уникална пространствена единица, състояща се от централно разположена основна сграда, четири отделни, пространствено разпределени жилищни сгради и отделна сграда, използвана за сушене, печене на месо и хляб и приготвяне на храна по традиционен сръбски начин. В основната сграда има още един голям апартамент, централно антре, санитарен възел, голяма закрита лятна тераса, кухня, място за хладилни камери, складови помещения и котелно помещение. Всеки от апартаментите разполага с просторен санитарен възел и покрита лятна тераса. Общата площ на изградените обекти е около 300м2. Всички сгради са снабдени с инфраструктура и свързани с вътрешни комуникации, изградени в комбинация от естествен камък и бетон. Тази комбинация създава чешма, централна чешма и централно лятно плато в сянката на двестагодишни липи. Особена атракция е изкопаният кладенец, който се характеризира с изключително качество на водата и голям капацитет.

Текущото състояние на строителството на обекти за семеен и организиран групов туризъм, съобразено с личните желания и идеи на потенциалния купувач, дава възможност за лесно адаптиране на комплекса към основното му предназначение или превръщането му в:

Спортно-развлекателен лагер с изграждане на спортни и развлекателни съоръжения (басейни, спортни игрища)
Многофункционални лагери (училища сред природата, образователни лагери, организиране на семейни и групови тържества, организиране на семинари и конгресен туризъм, ловен туризъм)
център за настаняване, грижи и помощ за възрастни хора и др.

Дори и предвид наличната площ има възможност за любителите на природата и конния спорт да преустроят обекта в индивидуално ранчо с конюшня, училище по езда или др.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB