За продажба Къща, Melenci Spa Rusanda, Banat, Сърбия, Lukicevo, Ive Lole Ribara 6

За продажба - Cod. 43543

  • Типология: Къща
  • Област: 400 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 200

Продава се по-нова фамилна къща с площ от около 200м2, в модерното и съседно село Лукичево близо до Зренянин с парцел от около 4 ара.

Къщата е строена през 80-те години на миналия век без спестявания в строителството. Къщата разполага с 5 стаи, две бани (едната е в ремонт) и кухня плюс два балкона и една тераса. Телефонна връзка с интернет и централно отопление на газ с радиатори, сателитна телевизия. В коридорите е положен дъбов паркет, в стаите ламинат. PVC дограма, щори и врати. Част от къщата е озидана с блокове "Тоза Маркович Кикинда", а част с "Швабска тухла" (едроформатна тухла). Бетонови колони около цялата къща, армировка 12мм. Топло, звуко и хидроизолацията е направена отлично. В рамките на домакинството има възможност за няколко жилищни единици с един и същи вход или външен, ако желаете.

Селището е повдигнато спрямо околностите и каналите са в експлоатация, канализацията в селото ще бъде прокарана съвсем скоро, договорите са подписани. Детска ясла, детска градина и модерно основно училище в населеното място, средни училища и колежи в града. Магазини, аптека, поща и пазар в населеното място. Линеен транспорт до града няколко пъти през деня и нощта. Кварталът е напълно спокоен и безопасен, децата играят на улицата и ходят сами и/или на групи от дома до училище и обратно. През селото не минава път, само насочени, сигурността на селото е на завидно ниво, а къщите са предимно красиви и модерни (много жители живеят и работят в чужбина). Голям парк, детска площадка, фитнес на открито и игрище за плажен волейбол в парка, а на стадиона в селото има игрища за футбол, баскетбол, хандбал и тенис, а съседният град Зренянин е град. на спорта. Близостта на града, различни културни паметници и туристически места и събития, на почти еднакво разстояние от Нови Сад и Белград, ви позволява да живеете точно както искате - ако харесвате спокойствието на провинцията - със сигурност можете да го имате тук, а ако искате динамиката на градската тълпа, тя е само на кратко разстояние. на няколко километра от вас...

Възможностите и възможностите за растеж и развитие на вашето бъдещо домакинство тук са буквално неограничени - от отдаване под наем на жилищна площ в къщата (за работници от китайски и местни компании) до селскостопанска продукция на парцела (той е достатъчно голям за поне двама средни оранжерии)...

Продаваме домакинството, тъй като всички сме отдавна в чужбина и не ни е спешна продажба, но има и възможност за договорка за цената. Бихме искали тази къща да бъде закупена от тези, които наистина ще обичат да живеят тук и поне частично ще успеят, ако не същото - да се радват на живота тук толкова, колкото и ние.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB