За продажба Едностаен, Topola, Kragujevac, Сърбия, Omladinska bb

За продажба - Cod. 26382

  • Типология: Едностаен
  • Област: 500 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Топола е отлично географско местоположение, разположен по склоновете на Oplenac Hill, стратегически важните кръстовища в сърцето на Сърбия. Добре известни и най-красивата църква на Свети Георги и мавзолея на династията Караджорджевич в горната част на Oplenac Hill. Poplar винаги е бил известен в региона за много високо качество на лозите и вината.
Вилата се намира само на 800 метра от град Топола и мавзолея на династията Караджорджевич в горната част на хълма Oplenac, в много тих и спокойна среда.

Около 500 m2 на земя съдържа възхитителна градина, обогатена с много стара ябълка, десетки различни овощни растения, пъстри цветя и лози. Cottage е в отлично състояние и включва партерен етаж с гараж, кухня и баня (40 m2), заедно с него на пода (24 m2) и просторна тераса (20 m2) с отлична гледка.
Легализиран, ток, вода, телефон
 
Перфектен за празници, Приятели & Famili сглобяване, с отлична локация, за да проучи района и неговите автентичната култура, istorijon, винарни и гастрономия.

40m2 (приземен етаж, гараж, кухня + баня) + двадесет и четири квадратни метра (спалня) + 20кв. М (тераса) + 500кв м (платен)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB