За продажба Къща, Sremski Karlovci, Novi Sad, Сърбия, Pucavac bb

За продажба - Cod. 29290

  • Типология: Къща
  • Област: 111 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Тази красива семейна / къща за почивка от общата площ на 111 m2 е разположен в най-живописната част на селото на Strazilovo, по склоновете на Националния парк Фрушка гора. Къщата съдържа просторна тераса, където можете да се отпуснете и да се насладите напълно на околните природни красоти.
Парцелът от общата площ на 1.200m² е богат на разнообразни видове декоративни дървета, плодове и билки. Парцелът съдържа специален раздел, който е идеален за отглеждане на органични зеленчуци, като се има предвид, че районът е свободен от замърсители и осигурява естествени водни ресурси. Къщата се намира в урбанизираната част на Strazilovo. Той е заобиколен от иглолистни дървета, и е само на 300 м от пътя, водещ към гробницата на известния сръбски поет Бранко Радичевич.
Къщата е на 4 години и се намира на 3,5 километра от град на Сремски Карловци и на 20км от град Нови Сад. Налице е новопостроена детска градина само на два километра формират къщата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB