За продажба Къща в стопанство, Sombor, Subotica, Сърбия, Doze Djerdja, Telecka

За продажба - Cod. 29795

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2900

Директни продажби - без посредници и комисионна! Продава красива къща в Telečka между Sombor и Бачка Топола с голям парцел от 29 дка за. Къщата е стара сграда, регистрирана 1/1, веднага, 200kvm повърхност. • Управление къща с подробности период, високи тавани. Той разполага с баня, 4 спални, кухня, покрита тераса (ganjak) се използва като трапезария лято, допълнителни помощни помещения (навеси, тавански, мазе). В допълнение към основната къща в същия двор има малка къща от 50 кв.м., които могат да бъдат използвани като бар. Много бетонирани двор и голяма градина. Къщата е построена в част от таксата, парче тухла. Има трифазен ток, кабелна телевизия, телефон, вода от водопровод на селските райони, възможност за отопление и твърдо гориво (3 кахлени печки) и ток (2 печки). Къщата се намира в тих добре поддържан и чисто село, на главната улица с асфалтов път, в близост до основно училище и църквата. Детска градина и здравен център в на 5 минути пеша, магазини наблизо, автобусна спирка на 7 минути пеша. Отлично тихо и спокойно място, на многонационална и многоезична среда, оазис на мира, Панонската рай.
Къщата на улица на тревата с няколко борови дървета. Зад къщата е отделна икономическа двор (т.е. 1100kvm 5 дка) и градина, която се простира върху 18 акра (1800kvm).
Имотът се намира на 180 км от Белград, на 90 км от Нови Сад, на 24 км от Sombor и 25 от Бачка Топола. На десет километра от резервата на Krivaja до езерото, на 26 км от туристическия комплекс -Zobnatica с езерото, в близост до Kljajićevo басейни, СПА центрове и Junaković Pačir, както и пейзажи на изключителни характеристики, комплексите Караджорджево и Pannonia.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB